Annonce


Annonce

Annonce

Xavi lover spillerne fri hvis de slår Sevilla

La Liga - 4. februar 2023
Søndag aften skal FC Barcelona på endnu en svær opgave når de hjemme på Camp Nou tager imod Sevilla. Der venter et hæsblæsende program i løbet af februar og derfor er det vigtigt at få hvilet sig godt mellem kampene. Nu har Xavi lovet spillerne to fridage hvis de slår Sevilla.

I FC Barcelonas nye mini-serie på Amazon Prime hører man også hvordan Xavi tidligere i sæsonen lovede spillerne fri hvis de vandt en kamp. Det samme er tilfældet denne gang og det er der naturligvis god grund til. Når Barca har spillet mod Sevilla går der en hel uge før spillerne skal i aktion igen. Og derfor er der plads til at give spillerne et par hviledage.Hvis Barca ikke formår at slå Sevilla så har Xavi tænkt sig at kalde spillerne til træning både mandag og tirsdag, men taget det stramme kampprogram i betragtning er to fridage i træk en sjældenhed for spillerne og derfor er der ingen tvivl om, at det vil hjælpe på motivationen.

FC Barcelona møder Sevilla søndag aften og ugen efter gæster de Villarreal før Manchester United kommer på besøg i Europa League. Barca møder englænderne to gange på en uge og i mellem disse to kampe er der en hjemmekamp mod Càdiz før februar lukkes ned med en udekamp mod Almeria. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi lover spillerne fri hvis de slår Sevilla

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder