Annonce


Annonce

Annonce

Top 6 i La Liga: Kun Barca vandt i weekenden

La Liga - 6. februar 2023




FC Barcelona er i disse dage med afstand det bedste hold i La Liga. Både offensivt og defensivt kan de øvrige hold ikke følge med og i går udnyttede Barca, at samtlige tophold i La Liga satte point til. En noget så sjælden spillerunde i toppen af spansk fodbold.

Villarreal var det første hold af de seks bedste placerede hold i La Liga til at spille, da de på udebane mødte sidstepladsen fra Elche. Inden opgøret havde Elche ikke vundet en eneste af deres 19 kampe, så det lignede en overkommelig opgave for Barcas kommende modstander, men Villarreal endte med at tabe 3-1, da Pere Milla diskede op med et hattrick.



Herefter skulle Atletico Madrid hjemme på Wanda Metropolitano ud i krig mod naboen fra Getafe og selvom Atletico Madrid kom i front efter en time, så dummede de sig i slutminutterne og begik straffespark, som Getafe udnyttede. Kampen sluttede 1-1. Det var desuden et besynderligt mål, som Atletico Madrid fik scoret. Correa var manden, som sparkede bolden i mål, men det blev i første omgang annulleret og skulle tjekkes på VAR-skærmen. I mellem tiden blev Correa skiftet ud og da beslutningen om, at målet skulle godkendes kom, stormede alle ud til bænken for at kramme Correa.

Lørdag aften var der underholdning på Benito Villamarin, da Real Betis på sjettepladsen tog imod Celta Vigo. Den kamp endte 4-3 til galicierne og dermed tabte Betis den syvende kamp i La Liga og så var der kun tre hold, som skulle i aktion fra den øverste del af La Liga. Real Madrid tabte 1-0 ude mod Mallorca mens Real Sociedad højst overraskende tabte 0-1 hjemme til Valladolid. Dermed var der ingen tophold, som fik fuld gevinst i weekenden - udover Barca, som slog Sevilla 3-0 i aftes og dermed udbyggede forspringet i toppen af La Liga.

Du kan se stillingen i La Liga her

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Top 6 i La Liga: Kun Barca vandt i weekenden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder