Annonce


Annonce

Annonce

Al Nassr har tilbudt Busquets en stor kontrakt

Transfermarked - 7. februar 2023
Al Nassr hentede for nyligt Cristiano Ronaldo, som er blevet udstyret med en vanvittig kontrakt. Helt så vild er tilbuddet ikke til Sergio Busquets, men ifølge Mundo Deportivo har den saudi arabiske klub tilbudt Barcas midtbanespiller en stor kontrakt.

I disse dage venter FC Barcelona på Busquets' svar. Klubben har allerede meddelt ham, at de gerne vil holde på ham i minimum en sæson mere. Busquets var ellers overbevist om, at han i sommeren 2023 skulle videre til Inter Miami, som han har en forhåndsaftale med, men på nuværende tidspunkt ved ingen, hvad fremtiden byder. Intet er sikkert.Umiddelbart har Busquets tre seriøse bud: Et tilbud fra FC Barcelona om at blive i klubben i et års tid endnu. Et tilbud fra Al Nassr, som tilbyder ham 18 millioner euro pr. sæson eller han kan skifte til Inter Miami, hvor planen er at spille karrieren færdig.

Xavi kunne for nyligt på et pressemøde fortælle, at han ville blive glad hvis Busquets fortsætter i Barca, men at klubben venter på hans beslutning. Der er således ingen klarhed over situationen endnu, men spanske medier erfarer, at Barca vil have svar her i februar således, at de kan forberede sig til sommerens transfervindue på bedst mulig vis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Al Nassr har tilbudt Busquets en stor kontrakt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder