Annonce


Annonce

Annonce

Bild: Bayern München jagter ikke Ansu Fati

Transfermarked - 7. februar 2023
I løbet af de seneste par dage har det i spanske medier stået, at Bayern München er desperate efter at hente Ansu Fati til klubben til sommer. Samtidig kom det frem, at Barca ville overveje et salg, da det kan løse mange af de økonomiske problemer i klubben.

Ansu Fatis frikøbsklausul lyder på svimlende 7,4 milliarder kroner hvilket betyder, at Barca har fuld kontrol. Ingen klubber vælger at betale så mange penge og derfor skal de igennem Barca til forhandling hvis de vil hente Ansu Fati. En pris på 70 millioner euro blev nævnt hvilket ville hjælpe Barca et stort skridt ud af det økonomiske hul, men der er ikke meget at komme efter.Bild-journalisten Christian Falk rapporterer således, at Bayern München ikke har nogen planer om at hente Ansu Fati og at der derfor ikke er sandhed i de spanske historier. Hos BarcaBold.dk blev der foretaget en meningsmåling blandt danske Barca-fans og her var størst delen da også af den opfattelse, at Barca ikke skal sælge Ansu Fati.

Ansu Fati leder i disse dage efter sit spil og er ikke kommet i gang med sæsonen for alvor selvom vi er gået ind i februar. Han er ikke en del af Xavis gallaopstilling og med Dembélé ude med en skade blev der pludselig åbnet op for en plads, men Xavi har fundet ud af, at holdet spiller godt når der er fire midtbanespillere på banen hvilket gør, at Raphinha og Lewandowski typisk er de eneste to angribere på banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bild: Bayern München jagter ikke Ansu Fati

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder