Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Piqués Kings League overgår de store på Tik Tok

Nyheder - 7. februar 2023




Selvom Gerard Piqué har indstillet sin aktive fodboldkarriere, så knokler han lige så hårdt som han altid har gjort det uden for kridtstregerne. Lige nu er han aktuel med Kings League, hvor bl.a. Sergio Agüero fik en underholdende debut.

Sergio Agüero måtte som bekendt stoppe sin karriere før han selv ønskede det, men han har fundet tid og rum til at være en del af Kings League med sit hold KuniSports. Piqué annoncerede i sin tid, at den 12. spiller på KuniSports var en spiller, som havde spillet i både La Liga og Champions League og herefter dukkede Agüero op iført et Joker-kostume, som du kan se længere nede i artiklen. Det kom som en stor overraskelse og man må sige, at Piqué har fat i den lange ende med Kings League.



Kings League spilles 7-mod-7 stiftet af Piqué og streameren Ibai Llanos. De har formået at få flere fodboldpersonligheder med i spillet og desuden skiller det sig ud med nogle andre type regler end man kender det fra det normale fodboldspil. Bl.a. skal der løbes fra midterlinjen ved straffesparkskonkurrence, evige udskiftninger samt muligheden for at bruge et 'hemmeligt våben'.

Det hemmelig våben, som hvert hold kan bruge én gang i hver kamp, inkluderer at man får et straffespark, eller at en modstander udvises i to minutter (gult kort), eller at mål tæller dobbelt i to minutter. Gule kort giver to minutters udvisning mens røde kort giver fem minutters udvisning.



Tager man et kig på de sociale medier har Kings League fat i den lange ende. På Tik Tok har Kings League skrabet hele 238 millioner visninger ind i løbet af årets første måned og det er langt mere end Premier League, La Liga og de øvrige topligaer i europæisk fodbold.

Flest visninger januar 2023
1. Kings League: 238 millioner
2. Premier League: 115 millioner
3. Bundesliga: 48,1 millioner
4. La Liga: 35 millioner
5. Ligue 1: 23,3 millioner

Ingen vidste, at Agüero gemte sig bag kostumet, da han begav sig ud på banen
Piqués liga overgår de store på Tik Tok Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqués Kings League overgår de store på Tik Tok

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder