Annonce


Annonce

Annonce

Marquez: Christensen har overrasket mig mest

Nyheder - 8. februar 2023
Andreas Christensen er faldet direkte ind i FC Barcelonas startopstilling og har opbygget et fremragende forhold til Ronald Araujo. Sammen har de udgjort et solidt forsvar med Jules Koundé på højrekanten samt Balde og Alba i venstre.

Mange er overraskede over, at Barca fik AC på en fri transfer når man kigger på hans spil. Den tidligere Barca-spiller, Rafa Marquez, som i dag fungerer som klubbens B-træner, er også overrasket over Christensen. Det fortæller han i et interview med Barca TV.- I forsvaret ser vi mere og mere til Araujo og Christensen på den centrale del. Christensen er nok den forsvarsspiller, som har overrasket mig mest. Han præsterer rigtig godt og er faldet meget hurtigt til, lød det fra Marquez, der også kom med flere kommentarer til forsvaret:

- Der er ingen tvivl om, hvor vigtig Araujo er blevet samtidig med at han er vokset som spiller. I højre side gør Koundé det fantastisk. Han er meget sikker i forsvaret og i offensiven overrasker han ofte. Uanset hvem der spiller i venstre side af Balde og Alba, så er det et solidt og komplet forsvar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Marquez: Christensen har overrasket mig mest

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder