Annonce


Annonce

Annonce

Alemany afslører lønnen for Piqué og Griezmann

Nyheder - 10. februar 2023




Den tidligere FC Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu var god til at give store kontrakter til spillerne i truppen da han stadig sad ved magten. I nogle optagelser fortæller han, at de mange lønudgifter sagtens kunne bæres at klubben, som havde en endnu højere indkomst.

Men da Joan Laporta kom til efter at Covid-19 havde peaket overtog han en klub, der var tæt på at gå under. I går holdt præsident Laporta pressemøde og her var også sportsdirektør Mateu Alemany dukkede op. Sidstnævnte kunne fortælle, at FC Barcelona sparer intet mindre end 670 millioner kroner i lønninger - til Griezmann og Piqué!



- Griezmann og Piqué stod til at være på kontrakt i Barca i næste sæson, men uden dem i truppen sparer vi 670 millioner kroner. Det beløb kan vi reducere med de to spillere, kom det fra Alemany.

Det hænger naturligvis sammen med, at både Griezmann og Piqué på papiret havde kontrakt ind i den nye sæson, men Piqué valgte at stoppe sidste år mens Griezmann blev solgt til Atletico Madrid. Når Barca til sommer skal forsøge at forstærke truppen kan de sende papirer ind til La Liga, hvor de som minimum kan skære 670 millioner af deres lønudgifter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alemany afslører lønnen for Piqué og Griezmann

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder