Annonce


Annonce

Annonce

Tebas slår hårdt ned mod Super League

Super League - 11. februar 2023




Man hører tit, at Super League ender med at blive til noget uanset om man vil det eller ej. I denne uge kunne Joan Laporta endda fortælle om det nye format og kort forinden kunne A22, som står bag Super League, bekræfte de nye tiltag. Men naturligvis er det ikke noget, som La Liga-chefen Javier Tebas synes om.

Hvis Tebas ikke har kontrol, så skyder han med skarpt. Han kan godt lide at bestemme, sætte dagsorden for alle omkring sig og så har han en tendens til at lyve, hvilket ofte er blevet fanget. Senest har han været på sociale medier med fokus på at skyde Super League ned. Eller det prøver han i hvert fald på.



- Super League er en onde ulv, der er forklædt sin mormor i et forsøg på at snyde europæisk fodbold. Men deres næse og tænder er meget store. Fire divisioner i Europa? Og selvfølgelig vil toppen være for dem ligesom i 2019. Skal klubberne køre showet? Selvfølgelig, kun de store, skriver Tebas, der endda slog et billede op med en ulv liggende i sengen med Super League påtryk på et dogtag.

Super League siger selv, at tiden er inde til at foretag en ændring i fodboldens verden, som er tæt på at vælte. Super League har været undervejs i flere år, men det ventes, at der inden for de kommende få år kommer et gennembrud, hvor adskillige topklubber skriver under på kontrakten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tebas slår hårdt ned mod Super League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder