Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Trøjesalg: Ansu Fati fejler stort!

Nyheder - 13. februar 2023Trøjesalg: Ansu Fati fejler stort!

© Getty Images


Historisk set ser man typisk flest Barca-trøjer med nummer 10 på ryggen når man drager mod Barcelona. Men i disse dage skal man kigge ekstra godt efter for at fange en fan med nummer 10 på ryggen. Der er ikke stor efterspørgsel på Ansu Fatis trøje.

Ansu Fati går lige nu igennem en meget svær tid, hvor han nærmest ingen spilletid får. Når Dembélé er klar bliver Ansu Fati henvist til bænken med Dembélé og Raphinha på de to kanter, og når Dembélé ikke er klar - som nu - så vælger Xavi at stille op med fire midtbanespillere. Uanset scenariet, så er der langt til spilletid for Ansu Fati.Lionel Messi har i mange år båret nummer 10 for Barca og hans trøje har da også med afstand været klubbens mest solgte ligesom det også var med Maradona, Romário og Ronaldinho. For to år siden valgte klubben at tildele nummer 10 til Ansu Fati og det var med stor glæde for spilleren og for fansene. Men siden er det desværre kun gået én vej for Ansu Fati - og det er væk fra spilletiden.

I disse dage er det Lewandowski, Pedri og Gavi som sælger flest trøjer og der er nærmest ingen efterspørgsel på Ansu Fatis trøjer. De officielle butikker brænder ikke engang inde med mange af angriberens trøjer, da de ikke printes, og det eneste, som kan ændre på det, er at han får mere spilletid og endegyldigt slår igennem og viser sit høje niveau.Ingen er i tvivl om, at Ansu Fati har et højt niveau når han rammer det - som inden sine langvarige skader, men det er ved at være længe siden, at man har set noget ekstraordinært fra angriberen, som da heller ikke får muligheden for at komme ind i nogen rytme. Typisk bliver han bragt i spil fra bænken og i en kamp som i går kom han slet ikke på banen. Her valgte Xavi kun at bruge to af sine fem indskiftninger - men det gav en sejr og det er det, som der lige nu tæller

Tager man ind i Barca-butikken på Camp Nou, så er der kun ét sted, hvor man finder Ansu Fatis trøje og det er på en mannequin, som står side om side med de øvrige spillere. AS havde sendt en journalist afsted til butikken og fik en besked om, at Ansu Fatis trøje ikke engang er i top seks over de mest solgte trøjer. Skal man have en trøje med nummer 10 og Ansu Fati på ryggen, så skal man bede butikken om at printe den. Der er simpelthen ikke grund til at printe dem i massevis og vise dem frem i butikken. De bliver ikke solgt.

I disse dage er det Gavi, som sælger flest trøjer hvilket hænger sammen med, at han rent officielt gik over til nummer 6 for kort tid siden. Udover Pedri og Lewandowski så sælger Ter Stegen, Araujo og De Jong også mange trøjer. Historisk set er det en ydmygelse, at klubbens nummer 10 ikke kan sælge trøjer og at de ikke engang ligger klar når fans kommer ind i butikken. Men der er simpelthen ingen grund til det, når ingen bevæger sig ind i butikken for netop at købe en Ansu Fati-trøje. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

33 min. Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
3 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
5 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
7 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
9 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
10 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
11 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
12 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
13 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder