Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Derfor startede AC og Balde ude

Europa League - 17. februar 2023




Det kom som en stor overraskelse, da Xavi til gårsdagens store Europa League-kamp mod Manchester United pludselig valgte at ændre på bagkæden, som ellers har været så forrygende. Koundé blev sendt ind i midterforsvaret sammen med Alonso mens Araujo startede som højreback og Alba i venstre side. Koundé og Araujo fik dog byttet.

Tager man alt i betragtning, så var ingen af Xavis valg i går i bagkæden lig med det bedste i Barca. Den perfekte kombination i bagkæden har utvivlsomt været Koundé, Araujo, Christensen og Balde hvor Koundé spiller som højreback. Derfor undrede det mange, at Christensen og Balde pludselig startede på bænken og at Alonso og Alba i stedet var inde.



Efter kampen blev Xavi naturligvis spurgt ind til det og han forklarede, at Barca har syv kampe på tre uger og derfor var der brug for at skifte lidt rundt for at undgå overbelastning og dermed skader. Det, som folk dog undrede sig over var, at Xavi valgte at skifte ud i en så stor kamp, som den mod Manchester United, fremfor at tage chancen mod Cádiz på søndag, hvor Barca i La Liga har et forspring på otte point.

For Barca kan man bedre tåle at tabe i La Liga end i Europa League som situationen er lige nu. Efter den defensive præstation i går, som ikke var god, så er der ingen tvivl om, at Xavi helt sikkert vil starte anderledes i returkampen på Old Trafford. Så er spørgsmålet bare om træneren vælger at skifte rundt til kampen mod Cádiz og holde spillerne friske til returkampen.

- Vi har mange kampe de kommende dage. Derfor bliver vi nødt til at rotere og derfor er der to ændringer i forsvaret, forklarede Xavi i forbindelse med kampen i går. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Derfor startede AC og Balde ude

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder