Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor startede AC og Balde ude

Europa League - 17. februar 2023Derfor startede AC og Balde ude

© Getty Images


Det kom som en stor overraskelse, da Xavi til gårsdagens store Europa League-kamp mod Manchester United pludselig valgte at ændre på bagkæden, som ellers har været så forrygende. Koundé blev sendt ind i midterforsvaret sammen med Alonso mens Araujo startede som højreback og Alba i venstre side. Koundé og Araujo fik dog byttet.

Tager man alt i betragtning, så var ingen af Xavis valg i går i bagkæden lig med det bedste i Barca. Den perfekte kombination i bagkæden har utvivlsomt været Koundé, Araujo, Christensen og Balde hvor Koundé spiller som højreback. Derfor undrede det mange, at Christensen og Balde pludselig startede på bænken og at Alonso og Alba i stedet var inde.Efter kampen blev Xavi naturligvis spurgt ind til det og han forklarede, at Barca har syv kampe på tre uger og derfor var der brug for at skifte lidt rundt for at undgå overbelastning og dermed skader. Det, som folk dog undrede sig over var, at Xavi valgte at skifte ud i en så stor kamp, som den mod Manchester United, fremfor at tage chancen mod Cádiz på søndag, hvor Barca i La Liga har et forspring på otte point.

For Barca kan man bedre tåle at tabe i La Liga end i Europa League som situationen er lige nu. Efter den defensive præstation i går, som ikke var god, så er der ingen tvivl om, at Xavi helt sikkert vil starte anderledes i returkampen på Old Trafford. Så er spørgsmålet bare om træneren vælger at skifte rundt til kampen mod Cádiz og holde spillerne friske til returkampen.

- Vi har mange kampe de kommende dage. Derfor bliver vi nødt til at rotere og derfor er der to ændringer i forsvaret, forklarede Xavi i forbindelse med kampen i går. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

59 min. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
2 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
3 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
4 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
5 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
7 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
9 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
11 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...
12 t. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...

Ugens mest læste

Seneste nyheder