Annonce


Annonce

Annonce

Javier Tebas: Vi er imod Gavis registrering

Nyheder - 18. februar 2023
FC Barcelona arbejdede hårdt for at få rum til at kunne registrere Gavis kontraktforlængelse, som ligeledes ville forfremme ham til førsteholdet så han kunne iføre sig spilletrøje nummer 6. Som bekendt trak det ud og selv efter at La Liga havde afvist, så kunne Barca alligevel registrere ham.

La Liga mente ikke, at Barca havde rum til at kunne registrere Gavi, men klubben mente noget andet. Specielt fordi, at La Liga ændrede en regel lige efter at Gavi havde underskrevet sin kontrakt. Derfor mente Barca, at de godt kunne registrere den unge midtbanespiller, da underskriften altså fandt sted før reglen blev ændret. Det er blevet afsløret, at reglen blev ændret blot så Barca ikke kunne registrere ham.Siden tog Barca sagen til retten og fik medhold hvorfor La Liga blev bedt om at lade registreringen gå igennem. Nu fortæller La Ligas præsident Javier Tebas, at man er imod registreringen og at der arbejdes på at annullere den.

- Vi vil fortsætte med at kæmpe mod Gavis registrering (til førsteholdet). Vi vil gå rettens vej for at appellere. Vi er imod registreringen af Gavi, fortæller Tebas ifølge BarcaBold.dk.

- Hvad der sker hvis Gavis registrering annulleres? Så skal han spille under sin gamle kontrakt. Barca skal vise tal der retfærdiggør, at de kan registrere ham. De ved, hvad de skal gøre.

Lige nu spiller Gavi i nummer 6 i La Liga, men nummer 30 i Europa League, da truppen til turneringen blev udtaget før hans registrering gik igennem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Javier Tebas: Vi er imod Gavis registrering

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder