Annonce


Annonce

Annonce

Ny defensiv rekord efter 22 ligakampe

La Liga - 20. februar 2023




Marc-André ter Stegen har god grund til at være i godt humør i disse dage. Den tyske keeper har fat i den lange ende når han løber ind til ligakampene i Spanien. Hele 17 clean sheets har han på kontoen efter 22 kampe. I går satte han sammen med sine holdkammerater ny rekord.

Således er det aldrig nogensinde sket før i spansk fodbold, at et hold kun har lukket syv mål ind efter 22 kampe. Næsten 2000 minutter har Barca spillet i denne sæson og kun syv gange har de lukket mål ind. Dermed har Xavi virkelig fået spillet sine spillere godt sammen og fået skabt et stærkt fundament - noget, som har manglet i lang tid, hvor det typisk har været Messi, som har reddet holdet med sine mange mål.



Barcas egen seneste rekord efter 22 kampe var ni mål. Det skete i 1986/87. Dengang gik holdet dog pludselig ind i en nedadgående kurve, hvor de endte med at lukke 29 mål ind og det endda i en sæson, som var fire kampe kortere end sæsonerne er i dag. Altså lukkede de ni mål ind i de første 22 kampe, men lukkede så 20 mål ind i de næste 12 kampe.

Barca får en ny chance for at holde buret rent i La Liga på søndag når de på udebane møder Almeria, som i denne weekend tabte 6-2 til Girona. Inden da skal Barca dog en tur til England, hvor de møder Manchester United i Europa League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ny defensiv rekord efter 22 ligakampe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder