Annonce


Annonce

Annonce

Laporta til Tebas: Festen er slut!

Nyheder - 21. februar 2023
La Ligas præsident var i går ude og skyde med skarpt mod FC Barcelonas præsident Joan Laporta. Tebas mente, at Laporta skulle forklare sig omkring Negreira-sagen eller træde af som klubbens præsident. Allerede i dag har Laporta svaret igen - og han er godt træf af La Ligas præsident.

Forholdet mellem Laporta og Tebas er iskoldt. Rent professionelt er de to modsætninger og det kommer til udtryk gang på gang. Laporta fortæller, at festen slutter her; Tebas kan ikke længere kontrollere Barca, som han tidligere har forsøgt.- I 2005 ville Tebas ikke have, at Lionel Messi skulle spille for Barca. Jeg har ikke tænkt mig at træde af bare for at glæde ham. Tebas har endnu engang vist, at han er anti-Barca. Før ville han ikke have Messi til at spille for Barca og nu vil han have mig til at træde af, forklarede Laporta i dag og fulgte op:

- Tebas har ikke glemt, at vi sagde nej til CVC-aftalen samt vores støtte til Super League. Alle, som sætter spørgsmålstegn ved FC Barcelonas historie skal forvente at modtage et stærkt svar.

- Med mig ved roret i Barca har Tebas fundet ud af, at han ikke kan kontrollere Barca. Tebas kan ikke længere kontrollere Barca - festen slutter her.Javier Tebas er Real Madrid-mand og har aldrig lagt skjul på det. I årevis har han forsøgt at gøre livet svært for Barca og det så man senest med Gavis kontraktregistrering, hvor Tebas og hans team pludselig ændrede reglerne blot så Barca ikke kunne registrere kontrakten. Retten gav dog Barca medhold og de kunne derfor alligevel registrere Gavis nye kontrakt.

Om Tebas svarer Laporta igen må tiden vise, men selvom han sidder som præsident for La Liga og har et overordnet ansvar for alle klubberne, så er han typisk bedøvende ligeglad med hvordan hans forhold er til klubberne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta til Tebas: Festen er slut!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder