Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati ventes klar til El Clásico

El Clasico - 26. februar 2023
Der var dårlige nyheder for Barca i denne uge, da klubben pludselig meldte ud, at Ansu Fati havde pådraget sig en skade i det ene knæ. Straks blev men ledt hen mod angriberens mange skader og frygtede noget i den dur igen - men det lader ikke til at være slemt i denne omgang.

Ifølge journalisten Javi Miguel fra AS er der tale om en meget mild skade, som ikke holder Ansu Fati ude længe. Han misser kampen mod Almeria i aften, men det ventes så også kun at være den kamp, som han går glip af. Javi Miguel erfarer, at Ansu Fati allerede er klar til torsdagens El Clásico.FC Barcelona skal spille pokalturnering mod Real Madrid på torsdag på Bernabeu og her bliver der brug for alle mand til at nedkæmpe madrilenerne i Copa del Rey. Ansu Fati ventes at blive klar til opgøret, men fra at være klar til kamp og så komme i spil er der desværre lang vej for Ansu Fati i disse dage.

Xavi har fundet sin favoritopstilling og når alle mand i angrebet ikke er klar, så er der stadig ikke plads til Ansu Fati. Selvom Raphinha gør det bedst i højre side og med Dembélé på skadesbænken, så ville man tro, at der ville bruge for Ansu Fati på hans favoritposition i venstre side af angrebet, men i stedet har Xavi valgt at bruge en fjerde midtbanespiller.

Om Ansu Fati får spilletid på torsdag må tiden vise. I første omgang er fokus rettet mod kampen i aften mod Almeria. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati ventes klar til El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder