Annonce


Annonce

Annonce

La Liga: Almeria 1-0 FC Barcelona

La Liga - 27. februar 2023




Søndag havde Barca en gylden mulighed for at øge forspringet ned til Real Madrid med 10 point, men i stedet glippede chancen, da de tabte 1-0 til Almeria på udebane og i stedet for at øge forspringet fra 8 til 10, er der nu kun syv points forskel

FC Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Christensen, Garcia, Alba, Kessié, Busquets, De Jong, F. Torres, Lewandowski og Gavi

46' Kessié Raphinha
67' Garcia Araujo
67' Alba Alonso
76' Roberto Torre
76' Busquets Alarcon


Mål
- 1-0 24' - Touré



FC Barcelona dominerede kampen mod Almeria men havde på forhånd lav selvtillid ovenpå exitet i Europa League. Catalanerne fik dog fornyet motivationen eftersom at Real Madrid satte point til i deres kamp mod Atletico Madrid, men alligevel formåede Barca ikke at slå bundproppen Almeria.

Selvom Barca døjer med skader og efterhånden også tydeligt trætte spillere, så burde de alle dage kunne slå et hold som Almeria, men det lykkedes ikke i denne omgang. Foran 15.000 tilskuere kom hjemmeholdet kom i front efter 24 minutter ved Touré og dermed lukkede Barca det ottende mål ind i La Liga i denne sæson og så var det ellers op til angriberne at skabe chancerne der kunne føre til mål.

Barca havde flere chancer og var tæt på i mange omgange, men der var ingen skarphed over slutproduktet og faktisk sluttede Barca kampen med flere end 40 indlæg hvilket er det højeste antal af nogen klub i La Liga siden 2005. Og det er ikke fordi, at indlæg forbindes med Barca, men det var et tegn på, at spillet ikke fungerede og at man måtte forsøge sig med andre løsninger.

Da dommeren kunne fløjte af kunne Almeria-spillerne juble over sejren og Barca stod tilbage med det andet nederlag på bare få dage. Næste kamp venter Real Madrid og her bliver der brug for fornyet energi og ikke mindst taktiske løsninger for at kunne bryde modstanderen ned. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


La Liga: Almeria 1-0 FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder