Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Lewandowski ude med en skade

Skader - 27. februar 2023
Det kører ikke for FC Barcelona i disse dage og det har heller ikke kørt for Robert Lewandowski i det nye år. Nu er der endnu mere dårligt nyt til Barca, da klubben i dag kunne meddele, at polakken har pådraget sig en skade.

Efter to nederlag til Manchester United og ikke mindst Almeria bliver Barca nødt til at løfte sig til kampen mod Real Madrid på torsdag, men bliver bliver umiddelbart uden Lewandowski. Klubben har i dag meddelt, af Lewandowski har pådraget sig en skade - men der er måske godt nyt forude.

Adskillige journalister hævder, at der er tale om en overbelastning, som holder polakken ude, men at han ikke 100% er sorteret fra af Xavi til kampen mod Real Madrid. Der er altså stadig en chance for at se Lewandowski på Bernabeu torsdag aften.

Lægerne vil følge Lewandowski tæt i de kommende dage for at vurdere om han kan blive klar til kampen. Der har også været talt om, at han er ude i op til to uger, så det er endnu ikke til at vide om angriberen står klar til næste kamp. I hvert fald er det bekræftet, at han lige nu er ude - dog uden at klubben har sat en dato for hvornår han er tilbage på græs igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Lewandowski ude med en skade

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder