Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca drømmer stadig om Bernardo Silva

Transfermarked - 28. februar 2023Medie: Barca drømmer stadig om Bernardo Silva

© Getty Images


FC Barcelona har længe haft Manchester Citys Bernardo Silva i kikkerten, men i sommers blev det ikke til noget selvom klubben forsøgte at hente portugiseren på den sidste transferdag.

Det var journalisten Gerard Romero som kunne afsløre, at Barca forsøgte at hente Silva på sidste dag og at han var den 'store' spiller, som måske kom til Barca inden transfervinduet lukkede i. Som bekendt lykkedes det ikke for Barca og i stedet er Silva stadig at finde i Manchester City. Men Barca drømmer stadig om ham, melder mediet Sport.Bernardo Silvas holdning er stadig den samme: Han vil væk fra Manchester City til sommer og han vil gerne til Barca. City har lovet ham, at de vil lytte til tilbud til sommer, men på grund af hans kontraktlængde kommer det ikke til at blive helt så billigt for Barca.

Bernarod Silvas kontrakt løber til 2025 og derfor vil han fortsat have to år tilbage af sin kontrakt i City til sommer. Barca kan dog presse på løn-tangenten, da City kan forstærke holdet og indfri nogle lønkroner ved at lade Silva gå.

Barca kommer ikke til at købe lige så tosset ind, som man så det i sommers, da der ikke er rum til at sælge ud af klubbens aktiver. Derfor bliver det gratis spillere, måske lejeaftaler og kun hvis man kan få en god pris på en stærk spiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
2 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder