Annonce


Annonce

Annonce

Barca tager det roligt med Lewandowski

Skader - 2. marts 2023
Robert Lewandowski har haft svært ved at få gang i maskineriet i det nye år, men er utvivlsomt Barcas stærkeste angriber uanset. Polakken pådrog sig for nyligt en overbelastning i det ene lår og klubben vælger ikke at risikere ham, da det kan give bagslag og koste ham sæsonen.

Klubben meldte ud, at Lewandowski havde pådraget sig en overbelastning og altså ikke en decideret skade. Kommer han i spil for tidligt kan det udvikle sig til en skade hvilket i værste fald kan holde ham ude i resten af sæsonen. Derfor spiller han ikke med mod Real Madrid og med al sandsynlighed heller ikke i weekenden mod Valencia.Barca vælger at gå langsomt frem med den polske målbomber og umiddelbart vurderes han først klar til den 12. marts hvor Barca møder Athletic Bilbao. På den måde vil han have fået to ugers ro i det berørte område og minimere chancen for at en skade bryder op. Klubbens læger følger angriberen tæt til dagligt og vil løbende vurdere hvor langt fra et comeback han er.

I aften står Barca klar på Bernabeu og det bliver altså uden Lewandowski. Her skal Xavi finde en ny løsning til Barcas angreb, som på det seneste har stået noget så sløvt. Senest tabte Barca 1-0 til Almeria og før det tabte man 2-1 til Manchester United, hvor det enlige mål blev sat ind af Lewandowski på straffespark. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca tager det roligt med Lewandowski

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder