Annonce


Annonce

Annonce

Det sagde Vinicius til dommeren i går

El Clasico - 3. marts 2023
Vinicius er en spektakulær spiller og har det med at skabe chancer på egen hånd, men i aftes blev han atter engang totalt minimeret af en velspillende Ronald Araujo, som efterhånden har lukket ned for brasilianeren op til flere gange.

Real Madrids Vinicius viste da også tegn på frustration flere gange i løbet af kampen og ofte får han længere snor af dommerne end så mange andre spillere. I går var fodboldfans på de sociale medier forundret over hvordan Vinicius kunne udvise mangel på respekt over for dommeren uden at få et gult kort - hvilket ville have været nummer to og dermed et rødt kort.I forbindelse med en duel med Frenkie de Jong fik Vinicius et gult kort og efterfølgende råbte han nærmest dommeren direkte i hovedet med en løftet pegefinger. Typisk giver den slags adfærd gult kort, men dommeren forholdt sig tavs. Det gjorde dommeren også da Vinicius med vilje satte to hænder i ryggen på Gavi og skubbede ham.

Efter opgøret er det kommet frem, hvad Vinicius egentlig sagde til dommeren: "Du gør altid det samme! Med dig er det altid det samme!" lød det således fra Vinicius mens Barca-spillerne gerne havde set dommeren slå hårdere ned på den slags adfærd.

Ikke desto mindre snuppede Barca sejren og Real Madrid blev holdt totalt fra fadet og registrerede ikke et eneste skud på mål for første gang på Bernabeu i intet mindre end 15 år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Det sagde Vinicius til dommeren i går

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder