Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: AC er klar - Lewandowski er i bedring

Nyheder - 4. marts 2023Xavi: AC er klar - Lewandowski er i bedring

© Getty Images


Der var dårligt nyt, da først Robert Lewandowski blev meldt skadet inden El Clásico og dernæst opstod der ankelproblemer for Andreas Christensen under det sidste træningspas inden opgøret. Ikke desto mindre vandt Barca kampen og nu er begge spillere i bedring.

Xavi dukkede i dag op til pressemøde forud for morgendagens ligakamp hjemme mod Valencia og her satte han bl.a. ord på skadessituationerne omkring de to spillere samt Pedri og Dembélé. Desuden kræver han mere intensitet end der blev vist mod Almeria.

- Christensen er klar til i morgen og Lewandowski har det bedre og føler sig godt tilpas. Pedri og Dembélé fortsætter deres genoptræning og træner snart med holdet, kom det fra Xavi i dag før han fulgte op:

- Kampen mod Almeria bliver nødt til at være en lærestreg. Vi skal starte med mere intensitet og være mere overbevisende. Vi forventer, at Valencia kommer til at forsvare sig godt og i løbet af de seneste kampe har de forbedret deres aggressivitet og intensitet. Det er klart, at vi skal vinde kampen.

- I Barca arbejder vi som et hold. Lewandowski er den første til at forsvare og Ter Stegen er den første til at angribe, kom det videre fra Xavi før han satte ord på Ansu Fati og Franck Kessié:

- Vi er meget glade for Kessié, da han giver os rigtig meget. Han taber meget få bolde og arbejder stenhårdt for holdet. Han har været tålmodig og nu udnytter han de minutter, som han får.

- Jeg ser en glad og positiv Ansu Fati. Han er motiveret og har selvtillid. Jeg ser ham stadig få en vigtig rolle for holdet.

Barca tager imod Valencia i morgen klokken 16.15. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

26 min. David Villa: "Du har haft en stor karrie...
1 t. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
4 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
6 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
8 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
9 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
10 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
11 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
12 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
13 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...

Ugens mest læste

Seneste nyheder