Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca kan betale for Bernardo Silva

Transfermarked - 4. marts 2023Avis: Barca kan betale for Bernardo Silva

© Getty Images


FC Barcelona har længe været interesseret i Manchester Citys Bernardo Silva og nu forlyder det i spansk presse, at alt går i den rigtige retning. Det sker bl.a. efter at Silvas agent har været til møde med Manchester City og det var et positivt møde set med Barca-briller.

Xavi er overbevist om, at Barca mangler en type som Bernardo Silva og derfor har klubben gjort sin interesse til kende over for den engelske klub, som på det seneste møde gav Silvas agent, Jorge Mendes, grønt lys til at finde portugiseren en ny klub såfremt klubben kan betale 65 millioner euro.I sommers var der tale om en pris på 80 millioner euro, men den er ifølge avisen Sport faldet til 65 millioner euro og Barcas intention er stadig at forsøge at få den længere ned. Skulle den forblive på de 65 millioner euro, så vil Barca godt kunne betale, hævder avisen.

Nyheden kommer to dage efter at La Ligas præsident Javier Tebas offentligt har meldt ud, at Barca ikke kunne købe spillere i januars transfervindue og heller ikke til sommer, da La Liga ikke vil acceptere det. Om Barca kan få overvundet Tebas' konstante negativitet mod klubben må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

27 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder