Annonce


Annonce

Annonce

Både Inter og AC Milan lurer på Samuel Umtiti

Transfermarked - 6. marts 2023
Samuel Umtiti er kommet ind i en god periode efter at han lod sig udleje til italienske Lecce. Her spiller han regelmæssigt og har vist god figur i de minutter, som han har fået på banen. Barca håber, at de kan få ham solgt til sommer - men hans kontrakt gør det svært.

Umtitis kontrakt med FC Barcelona løber til sommeren 2026 hvilket Barca accepterede, da forsvarsspilleren accepterede at gå ned i løn. Samtidig blev han udlejet til Lecce og har gjort så godt et indtryk, at Inter og AC Milan begge er begyndt at vise interesse. Men de har ingen interesse i at betale for Umtiti.

Begge italienske klubber vil ifølge La Gazzetta Dello Sport vil kun hente Umtiti hvis Barca accepterer at lade ham gå på en fri transfer. På den måde kan Barca dog åbne op for en ny plads på holdet og Umtitis lønpakke kan streges over. Det er slet ikke et tema, at Barca vil hente Umtiti hjem til sommer.

Barca håber, at Umtiti fortsætter sin gode form igennem hele sæsonen således at flere klubber melder sig på banen og der kan komme en budkrig. Klubben forventer ikke, at der bliver tale om vilde summer, men håbet er, at man til sommer kan få skrabet nogle penge ind ved at sælge ham og samtidig frigøre ham fra lønningslisten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Både Inter og AC Milan lurer på Samuel Umtiti

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder