Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Asensio klar til at lytte til Barca

Transfermarked - 7. marts 2023




Real Madrids Marco Asensio har i noget tid været sat i forbindelse med et skifte til Barca, da hans situation passer godt ind i den strategi, som catalanerne er nødsaget til at køre efter i disse tider. Klubbens økonomi er ikke hvad den har været, og derfor er det primært transferfrie spillere, som klubben jagter.

Marco Asensio er til sommer en fri mand og det ligner et dødt ægteskab mellem ham og Real Madrid. Asensio føler ikke længere støtte fra Real Madrid-træner Carlo Ancelotti og har længe haft lyst til at forlade klubben. Nu kan avisen Sport afsløre, at Asensio er klar til at lytte til Barca hvis klubben vil gøre brug af deres interesse.

AC Milan og Arsenal har også været i kontakt med Asensios bagland, men Barca bliver opdateret på alt, hvad der rører sig omkring Asensio, da de har en oprigtig interesse og det kan ende med, at klubben har tænkt sig at tilbyde ham en kontrakt. Selvom Asensios kontrakt udløber og at han derfor ikke bliver købt i Real Madrid, så er der tale om et 'forbudt skifte', men det rører hverken Barca eller Asensio.

Barca ønsker mere kvalitet i offensiven og Asensio har noget af det, som Barca længe har manglet: Mod til at skyde på mål udefra. Hvis der er en spidskompetence som Asensio har, så er det hans formidable sparketeknik fra distancen hvilket kan hjælpe Barca i de kampe, hvor de ikke kan spille sig igennem modstanderens defensiv.

På nuværende tidspunkt er der ingen aftale på bordet, men i takt med at sommerens transfervindue nærmer sig, så vil Barca helt sikkert undersøge muligheden nærmere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Asensio klar til at lytte til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder