Annonce


Annonce

Annonce

Laporta vil forlænge Alemanys kontrakt

Nyheder - 7. marts 2023
Mateu Alemany har spillet en stor rolle i FC Barcelonas forsøg på at vende tilbage til den absolutte top. Ledelsen på Camp Nou er ovenud tilfreds med Alemanys arbejde og derfor forsøgte Aston Villa da også for nyligt at kapre Barcas sportsdirektør.

Den engelske klub valgte at gå så langt og tilbyde Alemany dobbelt så meget i løn, men han afviste med det samme og slog fast, at han bliver i Barca. Hans kontrakt med Barca løber til sommeren 2024, men allerede nu er præsident Joan Laporta klar til at forlænge Alemanys kontrakt til i hvert fald 2025.

Barcas sportsdirektør er kendt for at have sine talegaver i orden og det viste han da også i sommers, da han overtalte flere spillere til at skifte til Barca på en lavere løn end hvad andre klubber kunne tilbyde dem. Han er allerede nu i gang med planlægningen af sommerens transfervindue og en forlængelse ventes først at lande på den anden side af sommerferien.

Lige nu handler det for Alemany om at sikre en stærk trup til næste sæson. Flere spillere skal ned i løn, markedet skal undersøges for billige spillere og samtidig skal han sørge for adskillige spillersalg. Det kræver mange ressourcer og derfor kommer parterne ikke til at tale forlængelse på nuværende tidspunkt, men på den anden side af sommerferien forventes det, at Laporta og Alemany bliver enig om en kontraktforlængel. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta vil forlænge Alemanys kontrakt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder