Annonce


Annonce

Annonce

Tidligere angriber: Pedro skriver stor historie

Nyheder - 8. marts 2023




Mange husker nok Pedro Rodríguez, som spillede i FC Barcelona fra 2007 og frem til 2015. For mange er han en af de spillere, som fortjener mere kredit for hans præstationer i Barca, men ofte er han gået ubemærket hen.

I dag spiller han for italienske Lazio hvilket er hans tredje arbejdsgiver siden han forlod Barca for otte år siden og i går kunne han skrive historie - men ikke bare hvilken som helst historie. I går startede han på banen, da Lazio i Conference League tog imod AZ Alkmaar og den kamp skulle vise sig at blive yderst historisk for 35-årige Pedro.

Efter 18 minutter kom Pedro således på tavlen og gjorde det til 1-0 for Lazio og det mål var hans første i Conference League nogensinde og han er derfor den første spiller nogensinde til at score mindst ét mål i Champions League, Europa League og Conference League.

Pedro nåede at spille 321 kampe for FC Barcelona med 99 mål til følge - bl.a. i Champions League-finalen på Wembley mod Manchester United. Han rykkede siden til Chelsea og fik fem sæsoner og scorede 43 mål for englænderne før han tog turen til AS Roma og nu er han i Lazio. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tidligere angriber: Pedro skriver stor historie

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder