Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Joao Cancelo er en mulighed for Barca

Transfermarked - 10. marts 2023Medie: Joao Cancelo er en mulighed for Barca

© Getty Images


For få dage siden dukkede præsident Joan Laporta op til et interview for at fejre, at det var to år siden, at han blev valgt ind som klubbens præsident. Her kom han ind på mange forskellige emner og fik blandt andet fortalt, at klubben jagter en højreback til sommer.

Nu forlyder det i spanske medier - herunder Sport - at Joao Cancelo er en mulighed. Cancelo foretog et overraskende skifte til sidst i januars transfervindue, da han pludselig lod sig udleje til Bayern München fra Manchester City. Tyskerne fik en købsoption med i handlen på 70 millioner euro, men allerede nu kan City godt glemme at se så mange penge tikke ind på bankkontoen fra tyskerne.

Bayern har allerede gjort det klart, at de ikke ønsker at købe ham fri. Det kommer angiveligt efter at Joao Cancelo allerede har skabt irritation hos trænerstaben. City ønsker ikke at få Cancelo tilbage og derfor ligner det, at portugiseren skal ud og finde sig en ny klub til sommer og her kommer Barca ind i billedet.Cancelos agent er Jorge Mendes, som har et rigtig godt forhold til Barcas ledelse. Det var i øvrigt Barcas nuværende sportsdirektør Mateu Alemany, som solgte Cancelo til City da han var i Valencia. Så kendskabet til hinanden går langt tilbage.

En ting er dog sikkert: Barca kommer ikke til at betale i nærheden af 70 millioner euro og derfor skal de to klubber i forhandlinger hvis Barca vil gøre brug af sin interesse i Cancelo. Klubben har fulgt ham længe og nu ser det endelig ud til, at der reelt set åbner sig en ny mulighed. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

17 min. Ousmane Dembélé har allerede givet sit '...
1 t. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
2 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
3 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
3 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
4 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
5 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
6 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
8 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
10 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...

Ugens mest læste

Seneste nyheder