Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Jong om United: Jeg er glad i Barca

Transfermarked - 10. marts 2023De Jong om United: Jeg er glad i Barca

© Getty Images


I sommers var der konstante rygter om Frenkie de Jong og hans fremtid. Angiveligt forsøgte Barca at sælge ham, da han afviste at gå ned i løn. Hollænderens løn steg i sommers som følge af den kontrakt, han underskrev sammen med Josep Maria Bartomeu i sin tid.

De Jong havde dog ret til at afvise et salg og henvise til sin kontrakt og i dag spiller han altså på en uberørt kontrakt og har fat i den lange ende, da han spiller god fodbold. Senest lod han sig interviewe af Tu diràs hos RAC1 og her slog han fast, at han vil have succes i Barca og at han er glad i klubben.

Han blev spurgt ind til situationen omkring Manchester United og Erik Ten Hag og om man skal forvente endnu flere historier til sommer.- Jeg tager det meget rolig. Jeg er glad i Barca og jeg håber, at jeg kan blive her i mange år. Med Xavi skal jeg fortsætte med at udvikle mig, da alle spillere har plads til forbedring. Xavi hjælper mig meget, forklarede De Jong i interviewet.

- Jeg har altid drømt om at spille for Barca og mit ønske er at opnå succes i klubben, kom det yderligere fra De Jong, som lige nu forbereder sig til weekendens kamp ude mod Athletic Bilbao, hvor der er tre meget vigtige point på spil inden næste uges El Clásico, hvor Barca kan snuppe tre point fra Real Madrid i duellen om det spanske mesterskab, hvor Barca lige nu har det bedste udgangspunkt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

27 min. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
2 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
3 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
4 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
5 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
7 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
9 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
11 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder