Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Firmino har tilbudt sig selv til Barca

Transfermarked - 11. marts 2023
Det er bekræftet, at 31-Roberto Firmino forlader Liverpool til sommer når hans kontrakt udløber. Derfor kan han skifte på en fri transfer og hvem end han skifter til behøver altså ikke at finde penge frem for at købe ham fri. Onefootball erfarer, at Firmino har tilbudt sig selv til Barca.

Alle spillere ved, at Barca ikke svømmer i penge og derfor ikke har råd til at købe stort ind. Derfor tiltrækker det Barca når en spiller har kontraktudløb og Barca således kun skal fokusere på hvor meget de skal aflønne spillerne. Det har Firmino tænkt sig at udnytte og han har derfor tilbudt sig selv til klubben.Egentlig ville hans på papiret passe meget godt, da han kan komme på en fri transfer, han vil indordne sig i Barcas lønhierarki og så kan han være den billige løsning til at agere erstatning for Robert Lewandowski. Man har netop set hvor sårbare Barca er når Lewandowski ikke er på banen og selvom Barca faktisk har vundet alle syv kampe, som polakken ikke har spillet, så har det altså været med et enkelt mål.

Barca har ikke truffet nogen beslutning omkring Firmino og kommer ikke til at gøre det lige foreløbigt. De holder kortene tæt til kroppen indtil sommerens vindue åbner. I forvejen afventer Barca også papirer fra La Liga i forhold til hvor meget de må spendere selvom klubben allerede har lavet udregningen og er på forkant med det. Men La Liga har det med at bøje reglerne som vinden blæser. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Firmino har tilbudt sig selv til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder