Annonce


Annonce

Annonce

Ez Abde får en ny chance i Barca

Nyheder - 11. marts 2023
Ez Abde nåede at spille et par kampe for FC Barcelonas førstehold da det stod tyndt til i angrebet. Siden blev han udlejet til Osasuna hvor han har gjort så fin figur, at Xavi har bedt klubben om at hente ham tilbage fra lejeaftalen til sommer for at give ham en chance.

Den hurtige angriber har scoret nogle vigtige mål for Osasuna på det seneste. Blandt andet blev han matchvinder mod Athletic Bilbao i Copa del Reys semifinale og gav Pamplona-holdet et godt udgangspunkt inden returopgøret. Derudover har han udviklet sig og er blevet mere afgørende i sit spil. Det vil Xavi gerne se an.Xavi har derfor besluttet sig for at Ez Abde skal have en ny chance på førsteholdet. Planen er, at Abde bliver hentet hjem når denne sæson slutter og så får han lov til at deltage i holdets træning og pre-season, hvor Xavi vil vurdere mulighederne. Måske kommer Barca nye angribere ind og så bliver Abde måske fundet for let - men i hvert fald får han en chance og så må han se, om det hele flasker sig.

Ez Abde spillede 12 kampe for FC Barcelonas førstehold. Han har ikke været længe i Barca, da han blev hentet i Hercules i 2021 og blev en del af B-holdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ez Abde får en ny chance i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder