Annonce


Annonce

Annonce

Korruption i Barca? Hastemøde i Real Madrid

Nyheder - 11. marts 2023
I går kom det frem, at der er rejst tiltale mod FC Barcelona samt klubbens to tidligere præsidenter Josep Maria Bartomeu og Sandro Rossell for korruption. Egentlig var der ingen anklager og ikke engang nogen sag, men det tog en stor drejning i går, hvor det kom frem, at parterne nu er blevet anklaget for korruption.

Nyheden i går har fået Real Madrid til at udsende en pressemeddelelse hvor bekræfter, at klubbens præsident, Florentino Perez, har indkaldt til et hastemøde i morgen søndag. Her vil det blive diskuteret hvilke stillinger Real Madrid skal tage til nyheden om, at Barca er anklaget for korruption.- Som følge af ​​beskyldningerne fra Barcelonas anklagemyndighed mod FC Barcelona og to af klubbens præsidenter for velbegrundede mistanker om korruption og deres forhold til den tidligere vicepræsident for den spanske dommerkomitée, José María Enríquez Negreira, har præsidenten (Florentino Perez) indkaldt til hastemøde med bestyrelsen i morgen, søndag den 12. marts 2023 kl. 12:00, for at tage stilling til de handlinger, som Real Madrid finder passende i forhold til denne sag, skriver Real Madrid på sin hjemmeside.

Real Madrid og FC Barcelona arbejder bag kulissen på at forme Super League, hvor Perez og Laporta står i spidsen for at vælte UEFA af pinden. Der er grund til at Real Madrid går ind og vælger side og diskuterer hvilken position de skal sætte sig i i forbindelse med anklagerne mod FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Korruption i Barca? Hastemøde i Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder