Annonce


Annonce

Annonce

Laporta om korruption: Culers, I kan være rolige

Nyheder - 12. marts 2023
Der blev fredag åbnet en sag imod FC Barcelona om korruption efter at der indledningsvis slet ikke var nogen anklager. Det er der nu, og de første meldinger går på, at der endnu ikke er fremlagt beviser i sagen. Nu har FC Barcelonas præsident Joan Laporta reageret ovenpå weekendens nyheder.

Præsident Laporta har siden første dag udtalt, at der ikke har foregået noget ulovligt og han blev efterfølgende bakket om af en forvirret La Liga-præsident, Javier Tebas, der først udtalte, at der ikke var sket noget ulovligt og at alt var efter bogen før han tog en drejning og udtalte, at sagen kan ende med at blive værre end Juventus-sagen i 2006, hvor den italienske klub blev tvangsnedrykket til Serie B.- Culers, I kan være rolige. Barca er uskyldig i forhold til anklagerne og er offer for en kampagne mod klubbens ære. Det er ingen overraskelse. Vi vil forsvare Barca og vise Barcas uskyld. Mange kommer til at rette op på sig selv, skriver Joan Laporta søndag eftermiddag.

I går kunne Real Madrid i en pressemeddelelse fortælle, præsident Florentino Perez havde indkaldt til hastemøde søndag formiddag. Det møde er afholdt og konklusionen er, at Real Madrids bestyrelse er enig om, at de vil støtte op om retfærdigheden og deltage i kampen mod Barca hvis det skulle blive relevant. Er der tale om korruption drejer Real Madrid således 180 grader og sløjfer forholdet til Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta om korruption: Culers, I kan være rolige

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder