Annonce


Annonce

Annonce

Breaking: Retten annullerer Gavis nye kontrakt!

Nyheder - 13. marts 2023
Gavi snuppede adskillige overskrifter ovenpå sejren mod Athletic Bilbao i aftes for sin vilde aktion, hvor han hoppede ned i bolden med hovedet først. Hans dedikation til klubben kan der ikke sættes en finger på, men det kan der angiveligt på hans nye kontrakt.

Som bekendt blev Gavi og FC Barcelona enige om at forlænge aftalen frem til sommeren 2026 og samtidig valgte klubben at udstyre ham med en frikøbsklausul på 7,4 milliarder kroner. Men seneste nye er, at kontraktforlængelsen alligevel ikke står ved magt. Der er tale om en pinlig situation i spansk fodbold, hvor La Liga-præsidenten Javier Tebas har gjort alt i sin magt for at få annulleret kontrakten.Som bekendt valgte La Liga at afvise at ville forlænge Gavis kontraktforlængelse og i stedet gik Barca rettens vej, som gav klubben medhold hvorfor Gavi siden da har spillet i trøjenummer 6 fremfor nummer 30 som indikation på, at han er en del af førsteholdet. Men det er han ikke længere, melder Relevo, som erfarer, at retten efter en klage fra Tebas og La Liga har valgt at annullere kontraktens registrering.

Gavi må stadig gerne spille for førsteholdet, men det bliver under den gamle kontrakt. Det har dommeren i sagen besluttet i dag. Ydermere melder Relevo, at grunden til det egentlig er Barcas egen. Tebas' og La Ligas klage gik på, at Barca sendte klagen over ikke at kunne registrere Gavis kontrakt for sent.

I disse sager får man altid en ekstra dag i tilfælde af diverse problemer, som kan udskyde processen, men Barca kom i alt to dage for sent og det har Tebas og La Liga valgte at reagere på og dommeren har derfor angiveligt valgt at annullere Gavis registrering, fortæller Relevo.Det hele bunder i, at Barcas forlængelse af Gavi fandt sted under de gamle regler, da La Liga valgte at ændre reglerne. La Liga ændrede reglerne november 2022 lige efter Gavis kontraktforlængelse. Barca registrerede ikke forlængelsen, da de skulle have styr på økonomien, men kontrakten var underskrevet. La Ligas regelændring betød, at alle klubber, som havde solgt ud af sine aktiver, skulle sende en fax med en detaljeret plan for deres finansielle situation.

Den nye regel betød, at man ikke kun skulle retfærdiggøre sit lønloft for den nuværende sæson, men også for de kommende to sæsoner. Før La Liga ændrede reglerne skulle man kun retfærdiggøre lønloftet for den nuværende sæson, da Barca forlængede med Gavi før januars transfermarked. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: Retten annullerer Gavis nye kontrakt!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder