Annonce


Annonce

Annonce

Juvelen Lamine Yamal straffet med 4 dage!

Nyheder - 16. marts 2023
Lamine Yamal er utvivlsomt det største talent på La Masia i disse dage og klubben har over en længere periode holdt ham i kort snor for at forlænge hans kontrakt og sikre, at han ikke bliver overtalt af en anden klub. Selv har han hyret Jorge Mendes som agent for at få en god kontrakt i Barca.

Men det seneste omkring Yamal har ikke været positivt. Klubben har straffet ham med fire spilledages karantæne for dårlig opførsel under et ophold med det spanske U17-landshold. Udover Lamine Yamal har to andre spillere også fået den helt samme straf. Her er der tale om to spillere fra henholdsvis Real Madrid og Atletico Madrid. De tre klubber og de ansvarlige for det spanske U17-landshold har talt sammen og valgt straffen.Avisen Sport samt programmet Què t'hi jugues står bag historien, men melder ikke hvad der præcis er sket og hvorfor de tre spillere skal straffes, men Spaniens U17-landstræner Julen Guerrero udtog ikke Lamine Yamal tidligere på måneden som led i straffen.

Det er dårlig nyt, da Yamal er holdets bedste spiller og alle spår ham en stor fremtid. Nu handler det for ham om at komme ovenpå igen og lære af sin fejl så han kan jagte sin drøm om at spille på Camp Nou som førsteholdsspiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Juvelen Lamine Yamal straffet med 4 dage!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder