Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barca og Real Madrid i aften

El Clasico - 19. marts 2023




Der er topbrag på Camp Nou i aften når FC Barcelona tager imod Real Madrid i La Liga. Inden opgøret er catalanerne 9 point foran, men det kan blive udbygget til 12 point eller madrilenerne kan skære den ned til 6 point. Uanset, så venter der et spændende opgør.

Barca har haft en uge til at hvile sig ovenpå den svære udekamp mod Athletic Bilbao på San Mamés, mens Real Madrid var i aktion onsdag aften hjemme mod Liverpool i Champions League. Selvom Benzema fik et slag i den kamp, så ventes han at starte inde i El Clásico i aften ifølge Mundo Deportivo.



Avisen tror på, at Ronald Araujo får genvalg på højrebacken for at lukke ned for Vinicius mens resten af opstillingen stort set giver sig selv. I Pedris fravær kommer Franck Kessié ind ved siden af De Jong og Busquets mens Gavi er den fjerde midtbanespiller, som også kommer til at spille ude i venstre side af angrebet.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Araujo, Koundé, Christensen, Balde, Kessié, Busquets, De Jong, Gavi, Raphinha og Lewandowski

Real Madrids forventede startopstilling
Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Nacho, Modric, Camavinga, Kroos, Valverde, Benzema og Vinicius

Kampen sparkes i gang klokken 21 i aften og kan ses direkte på TV2 Sport X. Real Madrid er uden Alvaro Rodriguez på grund af karantæne og Alaba på grund af skade. Hos Barca mangler man Dembélé og Pedri på grund af skader. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca og Real Madrid i aften

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder