Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidl. dommer: Negreira solgte røg - idioter købte det

Nyheder - 19. marts 2023Tidl. dommer: Negreira solgte røg - idioter købte det

© Getty Images


Negreira-sagen kører stadig for fulde gardiner og hver uge er der nye udtalelser omkring sagen. Flere dommere har allerede været ude og kommentere på situationen og endnu er der ikke nogen, som har påpeget, at Barca rent faktisk betalte Negreira for at få hjælp. Nu kommer en tidligere dommer, Juan Ansuátegui Roca, med nogle opsigtsvækkende kommentarer der mere end noget udstiller Bartomeu.

- Jeg finder det helt igennem utroligt, at nogle har betalt for det! Den eneste information, som Negreira kunne give, var statistik, som alle kunne hente gratis. Det ligner en bandit (Negreira), som solgte røg og nogle idioter (Barca) valgte at købe det. Og de købte det endda for guld. De betalte ikke ud af egen lomme (men ud af klubbens lomme og kunne derfor betale mere), fortæller Roca til La Voz de Galicia.- Jeg ville elske at se rapporterne, blot så vi alle kan få lidt at grine af. Hvis Sanchez Arminio (tidligere spansk dommerchef) kendte til det, så havde Negreira selvfølgelig kun holdt 10 minutter.

- Sæt dig ind i dommerens mindset. Hvis de modtog penge, så ville det aldrig nogensinde have været nok til at lade sig pensionere på. Og hvis man ikke sagde noget, så ville man nok tro, at dommeren ved siden af ville tage imod det. Det var penge, som man kunne lave på én dag. Det ville overraske mig meget, hvis en dommer ville lade sig købe for en sum penge, der ikke var nok til at pensionere sig selv på.

- Det ville svare til, at hvis en fodboldspiller tjente 2 millioner euro om året, at han solgte ud af sig selv for 10.000 euro. Jeg tror ikke på det. Det kan foregå på et lavt plan (de øvrige divisioner i spansk fodbold) men ikke i La Liga. Det er ikke til at tro på, at det skulle være tilfældet.

Endnu engang er der altså tale om en tidligere dommer, som ikke har hørt noget eller set noget omkring, at Barca skulle have købt dommerne. Ifølge Roca har der blot været tale om, at Negreira solgte latterlige og gratis statistikker til Barca for uhørte beløb. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

13 min. David Villa: "Du har haft en stor karrie...
1 t. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
4 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
6 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
8 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
9 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
10 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
11 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
12 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
13 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...

Ugens mest læste

Seneste nyheder