Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Real-præsident dropper El Clásico i aften!

El Clasico - 19. marts 2023
Verdens største klubkamp bliver afviklet i aften og der bliver altid set frem til kampene med spænding. For præsidenterne hos de to klubber har optakten til opgøret dog været noget anderledes end de forrige gange. Laporta og Perez har egentlig været gode venner, men i dag er der iskold luft mellem dem.

Perez og Laporta arbejder bag kulissen på at gøre Super League til en realitet og de har haft et godt forhold til hinanden. Men da Barca blev anklaget for at have betalt dommerne i spansk fodbold, gik Real Madrid ud og tog rettens side hvis det skulle komme så langt. Altså et direkte bevis på, at de ikke forholder sig passiv i sagen indtil der er noget afgørende. Det irriterede Joan Laporta.Typisk før El Clásico mødes præsidenterne til middag, hvor de får noget god mad indenbords og får snakket om alt mellem himmel og jord. Men den middag valgte Joan Laporta at droppe, da Florentino Perez aktivt valgte at støtte op om anklagerne mod Barca. Det har nu resulteret i, at Perez slet ikke dukker op på Camp Nou i aften, melder El Mundo.

Der venter en fjendtlig modtagelse af Real Madrid i aften og Florentino Perez ville i den grad også have fået en hård velkomst, men han vælger ikke at tage nogen chancer og har derfor valgt at droppe El Clásico. Det er en historisk situation, at kun én af præsidenterne er at finde på stadion når El Clásico afvikles og forhåbentlig kan Barca vinde kampen og vise sin uskyld i Negreira-sagen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Real-præsident dropper El Clásico i aften!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder