Annonce


Annonce

Annonce

Tebas: Gavi er ikke registreret til næste sæson

Nyheder - 22. marts 2023
Gavis kontraktsituation fortsætter med at spille en stor rolle for La Ligas præsident Javier Tebas, der har det med at kommentere på alle emner til stor irritation for de spanske klubber. Senest har han kommenteret på Gavis kontraktsituation, som ikke er helt på plads.

Barca blev enig med Gavis om en kontraktforlængelse og da de meldte det ind til La Liga blev den afvist. Siden tog Barca sagen videre til retten og fik medhold i, at kontrakten godt kunne blive registreret. Men så mente La Liga, at Barca havde indgivet deres indsigelse for sent hvilket klubben ikke mente. Og nu er Tebas så på banen med en ny kommentar.- Gavi er ikke registreret til næste sæson, men jeg ser ham ikke forlade Barca. Klubben bliver nødt til at kigge indad og se hvordan de kan få plads til ham. De skal følge reglerne. La Liga ændrer ikke reglerne for Barca eller nogen anden klub, kom det fra Tebas i aftes.

Ironisk nok vil Tebas ikke ændre reglerne til fordel for Barca, men han er lynhurtig til at ændre reglerne til at gå imod Barca, som var tilfældet med hele Gavi-sagen til at starte med. Problematikken er dog langt større for Barca end bare Gavis kontrakt. Det er lønudgifterne der gør, at klubben ikke kan registrere ham og det betyder samtidig at de ikke kan registrere de øvrige kontraktforlængelser eller hente nye spillere til sommer.

Ifølge avisen Sport skal klubben skære 200 millioner euro af lønningerne før de kan begynde at se frem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tebas: Gavi er ikke registreret til næste sæson

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder