Annonce


Annonce

Annonce

Xavi belønner truppen efter El Clásico-sejr

La Liga - 22. marts 2023
FC Barcelona formåede at slå Real Madrid for anden gang på kort tid, da de søndag aften hjemme på Camp Nou vandt med 2-1 og dermed øger forspringet i La Liga til 12 point. Sejren blev da også fejret i stor stil, da det var et kæmpe skridt i jagten på det spanske mesterskab.

For Xavi betød sejren også meget hvilket kunne se på hans følelser, der fik frit løb ved Franck Kessiés mål til 2-1 i overtiden. Efter kampen valgte Xavi at belønne spillerne med adskillige fridage hvilket samtidig hænger sammen med, at flere af spillerne er ude og spille landskampe i disse dage.

Mandag var spillerne på træningsbanen, men i går tirsdag fik de lov til at holde fri. I hvert fald de spillere, som stadig befinder sig hjemme i Barcelona. I dag onsdag skal de træne, men herefter venter fire hele fridage hvilket er mange dage at holde fri for en fodboldspiller. Det betyder, at de har fri torsdag, fredag, lørdag og søndag og først vender retur til Ciutat Esportiva mandag.

På grund af landsholdspause skal Barca ikke spille før den 1. april hvor de på udebane møder Elche i La Liga. Der bliver altså rig mulighed for flere spillere til at koble af og derefter indlede forberedelserne til kampen. Til gengæld vil landsholdspillerne ikke få nogen form for fridage, da de skal spille landskampe og når de vener hjem til Barcelona vil der være 2-3 dage til kampen mod Elche. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi belønner truppen efter El Clásico-sejr

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder