Annonce


Annonce

Annonce

Første melding: AC ude i 3-4 uger

Skader - 24. marts 2023
Danmark var på banen i går da de på hjemmebane mødte Finland og her startede Andreas Christensen inde. Barca-spilleren er i forrygende form og har igennem hele sæsonen vist et højt niveau, men i går gik den ikke længere.

Bare 18 minutter inde i kampen mod Finland måtte Christensen lade sig udskifte og de første meldinger går på, at han er ude i 3-4 uger. Han blev undersøgt af de danske læger i går og ovenpå den besked var der ikke glæde at spore i Barcelona. Meldingen går på, at Christensen rejser til Barcelona i dag for at blive undersøgt yderligere.

Det er triste nyheder for Barca, at Christensen har pådraget sig en skade. Han er nemlig utroligt godt kørende og har tilkæmpet sig en plads i Xavis startopstilling og med Copa del Rey-semifinale mod Real Madrid lige rundt om hjørnet skal Xavi med al sandsynlighed til at finde sig en ny makker til Araujo eller Koundé i midterforsvaret.

Avisen AS melder 3-4 uger, men det ventes først i dag at blive slået fast om der reelt set er tale om adskillige uger eller om han slipper billigere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Første melding: AC ude i 3-4 uger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder