Annonce


Annonce

Annonce

La Liga beder UEFA om at undersøge Barca

La Liga - 24. marts 2023
I disse dage bliver Barca gennembanket på de sociale medier på grund af korruptionsanklager, men præsident Joan Laporta har flere gang udtalt, at alle Culers skal tage den med ro - de finder nemlig ingenting på klubben. Indtil videre er der da heller ikke blevet fundet noget ulovligt.

Oprindeligt var der ingen anklager, men det ændrede sig hurtigt, dog uden at anklageren kunne komme med nogen beviser. Siden er der blevet gravet i klubbens samarbejde med Negreira, og her er man kun kommet frem til uskyldige rapporter; helt som Barca beskrev det. Altså ingen dommerhjælp.

Men i La Liga har man et større behov for at træde på sine klubber end at hjælpe dem og derfor har Barca på ingen måde følt sig støtte af ligaen. I stedet har Javier Tebas, La Ligas præsident, haft fat i UEFA og bedt dem om at indlede en undersøgelse af Barca. Hvis Barca har købt sig til dommerhjælp, så kan det altså have haft indirekte indflydelse på de europæiske turneringer.

Derfor åbnede UEFA i går en undersøgelse, men på nuværende tidspunkt er der ingen anklager eller sag kørende fra UEFA's side, der er udelukkende tale om en undersøgelse. Straks som Barca fik besked på, at UEFA ville undersøge klubben, tog Laporta fat i organisationen og gjorde det klart, at han sammen med sit team står til rådighed med hjælp og om nødvendigt indsamling af papirere så de kan komme til bunds i sagen.

Indtil videre er der blevet gravet, men der er ikke blevet fundet noget ulovligt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


La Liga beder UEFA om at undersøge Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder