Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: La Liga fjerner Gavi fra førsteholdet

Nyheder - 24. marts 2023
Gavi er hermed ikke længere en del af FC Barcelonas førstehold. Det har La Liga i dag bekræftet igennem deres hjemmeside, hvor de har fjernet ham fra Barcas trupliste. Han har elles figureret på listen siden retten gav Barca medhold, men nu er han væk.

La Liga afviste Barcas forsøg på at registrere Gavis kontrakt så han blev forfremmet til førsteholdet, da der ikke var plads til at registrere ham som følge af de for høje lønninger i klubben. Barcas ledelse mente dog at kontrakten skulle indgå under de gamle regler, men La Liga ændrede reglerne og så afviste de. Siden tog Barca sagen videre til retten.En dommer gav klubben medhold og derfor blev La Liga nødsaget til at acceptere at registrere kontrakten hvorfor de oprettede Gavi som førsteholdsspiller i FC Barcelona. Men siden kom det frem, at Javier Tebas er totalt imod registreringen og han har lige siden arbejdet på at få Gavi pillet ned igen. I dag kan man så ikke længere se Gavi som en del af førsteholdet på La Ligas officielle hjemmeside.

Om der når at komme en ændring inden at Barca spiller igen den 1. april eller om Gavi må lade sin trøje nummer 6 være hjemme og gå over til nummer 30 igen vides ikke. Lige nu er én ting dog sikker: Gavi er ikke en del af førsteholdet og La Liga vælger igen at ødelægge sine klubber fremfor at støtte op om dem.

Uanset omstændighederne så må Gavi stadig gerne spille med, men det bliver under hans gamle kontrakt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: La Liga fjerner Gavi fra førsteholdet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder