Annonce


Annonce

Annonce

Skadesopdatering: Så længe er spillerne ude

Skader - 26. marts 2023




Barca har flere vigtige spillere ude med skader og det kommer specielt til at gøre ondt i den kommende Clásico, hvor der er en plads i pokalfinalen på højkant. Barca fører med 1-0 fra den første kamp på Bernabeu hvilket er en fordel, men Xavi mangler adskillige spillere.

Pedri forsøgte at blive klar til El Clásicoen i ligaen, men forcerede sit comeback så meget, at hans skade blev forværret og i stedet er han ude i endnu længere tid. Ousmane Dembélé gik i stykker i en kamp mod Girona og har allerede misset mange kampe. Han ventes tilbage på samme tid som Pedri.

Barca har også bekræftet, at De Jong er skadet, men han vil efter alt at dømme netop kunne nå at blive klar til El Clásico den 5. april mens Araujo også ventes klar, men der er mere usikkerhed omkring hans skade, da han havde bøvl omkring lysken inden El Clásico selvom han fik en længere pause som følge af karantæne mod Bilbao. I dag døjer han stadig med problemer.

Andreas Christensen er seneste mand til at løbe ind i en skade, da han udgik af Danmarks landskamp mod Finland med en skade i læggen. Han ventes ude i 3-4 uger og dermed spiller han ikke med mod Real Madrid i jagten på en plads i Copa del Rey-finalen.

Overblikket
Frenkie de Jong: 2 uger
Pedri: 3-4 uger
Araujo: Ingen dato
Christensen: 3-4 uger
Dembele: 3-4 uger Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Skadesopdatering: Så længe er spillerne ude

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder