Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor taler Laporta ikke højt om Messi-comeback

Transfermarked - 26. marts 2023Derfor taler Laporta ikke højt om Messi-comeback

© Getty Images


Mange taler om at Lionel Messi skal tilbage til FC Barcelona og hver gang, at Joan Laporta får spørgsmålet, så forsøger han altid at styre udenom. Det gør han bl.a. ved at tale om at ville hylde Messi på Camp Nou for sin karriere i klubben, men virkeligheden er, at Barca knokler for at få ham tilbage.

Udadtil vil Laporta ikke skabe forhåbninger uden at have et grundlag. Lige nu er det ikke til at vide om Barca får plads til at kunne hente Messi hjem, og derfor forsøger præsidenten at afvise spørgsmål, der direkte relaterer til om Messi kommer tilbage igen. Laportas mål er dog klart: Han vil have Messi hjem og hans ledelse arbejder på at finde en løsning.Som bekendt var det af økonomiske årsager, at Barca måtte slippe Messi sin tid og det er også af økonomiske årsager, at klubben ikke bare kan hente ham hjem igen i dag. Meget skal ske frem mod sommerens transfervindue før det nogensinde kan blive en realitet - men den bedste start er, at Messis kontrakt i PSG udløber om tre måneder og så kan han skifte gratis.

Men den klub, som henter ham til sommer, skal alligevel op med store penge. Messi er en dyr spiller at have i truppen. Han er dog også en spiller, som skaber enorme indtægter for sin klub, men det er et ukendt beløb mens hans løn vil være et kendt beløb hvorfor man ikke kan sætte de to op mod hinanden.

Lige nu har Barca problemer med at registrere kontrakterne for Gavi, Araujo og Alonso, som alle har forlænget, men endnu ikke fået deres kontrakt registreret. Det er af økonomiske årsager og så giver det sig selv, at der under ingen omstændigheder er rådighed til at have Messi i truppen.Men frem mod sommerens transfervindue er Barca godt i gang med at skabe en plan både med og uden Messi. Uanset omstændighederne så vil klubben sælge spillere som Umtiti, Lenglet og eventuelt Ferran Torres eller Ansu Fati. Sidstnævnte blev udkåret som holdets fremtid, men efter hans mange skader har han haft problemer med at finde rytmen og hvis Barca skal have penge for Ansu Fati, så er det til sommer.

Derudover arbejder klubben også på at forhandle lønreduktioner hjem med nuværende spillere. Så der er mange ting, der bliver arbejdet på i klubben frem mod sommer og først til den tid kan Laporta, Alemany og co. se hvordan den økonomiske situation ser ud. Lige nu og her er det ikke til at vide, hvad klubben kan købe for til sommer - det er umuligt at spå om. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

29 min. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
3 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
5 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
7 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
8 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
9 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
10 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
11 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
12 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
12 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder