Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca tæt på Lenglet-salg

Transfermarked - 30. marts 2023
Clement Lenglet nåede at spille 160 kampe for FC Barcelona før han blev fundet for let og sendt på lejeaftale i engelske Tottenham, hvor han hidtil har spillet med i 27 kampe i denne sæson. Xavi har ingen planer for franskmanden og derfor har klubben været på arbejde.

Det forlyder hos Mundo Deportivo, at FC Barcelona og Tottenham er i avancerede forhandlinger om at sende Lenglet til den engelske klub på en permanent aftale, som indbringer catalanerne 14 millioner euro. Barca købte ham selv den 12. juli 2018 for 35 millioner euro, da de udløste hans frikøbsklausul i Sevilla.

Han har været udlejet til Tottenham siden 8. juli 2022 og selvom Tottenham netop har fyret deres cheftræner Antonio Conte, så vil klubben stadig gerne beholde forsvarsspilleren hvorfor de nu er i avancerede forhandlinger med Barca om at købe ham fri. Det er i Barca, at Lenglet spillede de fleste af sine 345 professionelle fodboldkampe. I Sevilla blev det til 73 kampe mens han i Nancy fik 85 kampe.

Lenglet selv menes også at være tilfreds i London og derfor klar på at indgå en permanent aftale med Tottenham eftersom han allerede er blevet informeret om, at Barca ikke har plads til ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca tæt på Lenglet-salg

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder