Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Romano: Barca forlænger med Xavi

Nyheder - 30. marts 2023Romano: Barca forlænger med Xavi

© Getty Images


Xavi Hernandez har fuld fokus på La Liga og Copa del Rey og vil derfor ikke tale om en kontraktforlængelse på nuværende tidspunkt. Men han er indstillet på at forlænge sin kontrakt og han har allerede modtaget et tilbud, som lige nu ligger og venter på bordet.

Transferjournalisten Fabrizio Romano melder i dag, at Xavi vil forlænge sin kontrakt, men at træneren først vil vinde La Liga før han skriver under. Det var også det, som Xavi selv meldte ud for nogle uger siden, da han blev spurgt til situationen. Her havde han fuld fokus på ligaen og så måtte kontrakten vente. Han vil bringe guld til bordet før han forlænger.

Ifølge Mundo Deportivo har Barca tilbudt ham en kontraktforlængelse til sommeren 2026. Lige nu løber hans kontrakt til sommeren 2024, så han får altså tilføjet to år til kontrakten hvis han vælger at skrive under. Man skal dog ikke forvente noget nyt om situationen før både Copa del Rey og La Liga er afgjort.

43-årige Xavi har stået i spidsen for Barca siden 6. november 2021 og har sendt sine spillere i kamp 77 gange med 49 sejre til følge. 14 er endt i en uafgjort og 14 er end i nederlag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

9 min. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
3 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
5 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
7 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
8 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
9 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
10 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
11 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
12 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
12 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder