Annonce


Annonce

Annonce

Barca overvejer Garcia som Busquets' afløser

Transfermarked - 2. april 2023
På pressemødet fredag forud for lørdagens kamp mod Elche bekræftede Xavi, at han havde testet Eric Garcia af på den defensive midtbane i noget tid. Faktisk blev der spillet en intern træningskamp med B-spillerne, hvor Garcia blev prøvet af på positionen og han gjorde det rigtig godt.

Jordi Cruyff var manden bag idéen og Xavi forsøgte at føre det ind på banen. Det kulminerede med en startplads på positionen mod Elche i går og selvom modstanderens kvalitet næppe er af højeste kvalitet, så gjorde Garcia fremragende figur og ifølge Mundo Deportivo overvejer klubben kraftigt at bruge Garcia som Busquets' afløser for fremtiden.

Barca har længe været interesseret i Martin Zubimendi som Busquets' direkte afløser, men han koster altså 60 millioner euro og det er mange penge for Barca. Men måske skal Barca slet ikke have penge op af lommen. I første omgang skiftede Garcia gratis til Barca og accepterede endda en af de laveste lønninger i klubben. Han er en billig spiller for holdet og nu viser det sig at Barca måske hele tiden har haft Busquets' afløser i truppen.

Xavi var tilfreds med Garcias præstation mod Elche og efter opgøret lagde han ikke skjul på, at Garcia måske er manden der skal spille positionen fremadrettet. Lige nu forhandler Barca og Busquets om en forlængelse og der er ingen tvivl om, at hvis Busquets forlænger med endnu en sæson, så kan han lære en masse fra sig til Garcia i løbet af næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca overvejer Garcia som Busquets' afløser

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder