Annonce


Annonce

Annonce

UEFA: Negreira-sagen en af de mest seriøse

Nyheder - 3. april 2023




Alle fodboldfans i verden kender i dag til Negreira-sagen efter at det for nyligt kom ud, at FC Barcelona over en længere årrække har betalt penge til Negreira, som tidligere sad som vicepræsident i den spanske dommerkomité. Anklager er blevet rejst mod klubben, men endnu er der ingen beviser.

Spørgsmålet er om Barca har betalt penge til Negreira så han kunne instruere dommerne i at hjælpe Barca på banen eller om der reelt set bare er tale om, at man har hyret Negreira til konsulentarbejde. Joan Laporta har flere gange slået fast, at der ikke har været tale om noget ulovligt og nu har UEFA's præsident Aleksander Čeferin også kommenteret på sagen.

Som bekendt bad Javier Tebas, La Ligas præsident, om at UEFA også åbnede en sag mod Barca, da man igennem dommerhjælp kan få hjælp til at medvirke i de internationale turneringer. Aleksander Čeferin fortæller, at det er en af de mest seriøse sager han nogensinde har oplevet i fodboldens verden.

- Jeg kan ikke kommentere direkte på Negreira-sagen af to årsager: 1) Vi har et specielt panel, som undersøger sagen og 2) jeg har ikke kigget ind i sagens detaljer, fortæller Čeferin ifølge BarcaBold.dk og følger op:

- Negreira-sagen er et af de mest seriøse emner jeg har set i fodboldens verden.

Tebas har flere gange udtalt, at han ikke forstår hvorfor Laporta ikke går ud og forklarer situationen og viser mere gennemsigtighed. Men ifølge spanske medier har Laporta en plan om inden længe at kalde til pressemøde og komme med klubbens side af sagen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


UEFA: Negreira-sagen en af de mest seriøse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder