Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ingen tifo eller frokost til El Clásico - igen

El Clasico - 3. april 2023Ingen tifo eller frokost til El Clásico - igen

© Getty Images


På onsdag kan FC Barcelona spille sig i Copa del Rey-finalen hvis de formår at slå Real Madrid ud af turneringen. Efter at Barca vandt 1-0 på Bernabeu er der lagt op til en spændende kamp på Camp Nou onsdag aften og typisk er det anledning til en storkamp klædt i Barcas farver. Men igen bliver det ikke til noget.

Barca har ifølge RAC1 valgt igen ikke at dele kort ud på stadion så fansene sammen kan skabe en unik og smuk tifo i klubbens farver. Det samme var tilfældet i El Clásico i La Liga sidste måned og desuden er der endnu en ting, som går igen når de to hold mødes onsdag aften.

Typisk vil de to præsidenter spise frokost sammen på kampdagen og her er det hjemmeholdets præsident, som sender invitationen ud, men Joan Laporta har igen ikke inviteret Real Madrids præsident Florentino Perez til frokost. Det er altså anden gang på få uger, at Laporta dropper den tradition. Med god grund.

Real Madrid med Perez i spidsen har nemlig offentligt valgt sin position i hele Negreira-sagen. De har valgt at stå til rådighed for retten hvis de skal medvirke i sagen. De har på ingen måde taget nogen neutral position eller taget Barcas side i sagen og det er Laporta skuffet over eftersom han har forklaret Perez, at der ikke er noget at komme efter.

Da Barca og Real Madrid mødtes på Camp Nou sidste måned, hvor Franck Kessié afgjorde Clásico'en med sit mål i overtiden, valgte Perez endda at blive hjemme i Madrid på grund af stemningen. I stedet tog han ind og så Real Madrids basketballhold i aktion - og ligesom Real Madrids fodboldhold, så tabte basketspillerne også. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

19 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder