Annonce


Annonce

Annonce

Ingen tifo eller frokost til El Clásico - igen

El Clasico - 3. april 2023
På onsdag kan FC Barcelona spille sig i Copa del Rey-finalen hvis de formår at slå Real Madrid ud af turneringen. Efter at Barca vandt 1-0 på Bernabeu er der lagt op til en spændende kamp på Camp Nou onsdag aften og typisk er det anledning til en storkamp klædt i Barcas farver. Men igen bliver det ikke til noget.

Barca har ifølge RAC1 valgt igen ikke at dele kort ud på stadion så fansene sammen kan skabe en unik og smuk tifo i klubbens farver. Det samme var tilfældet i El Clásico i La Liga sidste måned og desuden er der endnu en ting, som går igen når de to hold mødes onsdag aften.

Typisk vil de to præsidenter spise frokost sammen på kampdagen og her er det hjemmeholdets præsident, som sender invitationen ud, men Joan Laporta har igen ikke inviteret Real Madrids præsident Florentino Perez til frokost. Det er altså anden gang på få uger, at Laporta dropper den tradition. Med god grund.

Real Madrid med Perez i spidsen har nemlig offentligt valgt sin position i hele Negreira-sagen. De har valgt at stå til rådighed for retten hvis de skal medvirke i sagen. De har på ingen måde taget nogen neutral position eller taget Barcas side i sagen og det er Laporta skuffet over eftersom han har forklaret Perez, at der ikke er noget at komme efter.

Da Barca og Real Madrid mødtes på Camp Nou sidste måned, hvor Franck Kessié afgjorde Clásico'en med sit mål i overtiden, valgte Perez endda at blive hjemme i Madrid på grund af stemningen. I stedet tog han ind og så Real Madrids basketballhold i aktion - og ligesom Real Madrids fodboldhold, så tabte basketspillerne også. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ingen tifo eller frokost til El Clásico - igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder