Annonce


Annonce

Annonce

Tidligere dommer: Negreira havde ingen magt

Nyheder - 4. april 2023




Negreira-sagen kører fortsat og det endte i går med, at FC Barcelona i en officiel pressemeddelelse krævede Javier Tebas' afgang i sin rolle som La Ligas præsident for dokumentfalsk. I løbet af de seneste par måneder har flere tidligere dommere været ude og kommentere på sagen.

Det, som de tidligere dommer har tilfælles i deres kommentar omkring situationen er, at Negreira slet ikke havde nogen magt til at influere dommerne. Pino Zamorano dømte adskillige kampe med Barca på banen og han fortæller, at han aldrig blev betalt for at dømme til Barcas fordel. Til gengæld tror han, at Barca købte Negreiras løgne.



- Jeg blev aldrig bedt om at favorisere Barca når jeg dømte deres kampe. Det er umuligt for mig og andre dommere at erkende det - for det skete ikke. Negreira havde ingen indflydelse på noget som helst, fortæller Zamorano og følger op:

- Negreira var var blot endnu en mand i dommerkomitéen. Han havde ingen indflydelse på noget i forhold til dommerne. Men når man betaler en vicepræsident, så tænker man nok, at det vil komme en til gode. Jeg tror, at Barca købte Negreiras løgne.

- I løbet af både min og mine kollegaers karriere som dommer blev vi aldrig fortalt, at vi skulle dømme til Barcas fordel. Vi har talt med andre dommere og vi kan alle konkludere, at Negreira fyldte Barca med løgne og at klubben købte hans løgne for en høj pris.

Dermed kan Barca altså tilføje endnu en dommer til listen som fortæller, at klubben aldrig betalte for at få en fordel på banen. Om Barca købe Negreiras løgne er ikke til at vide. Der er beviser for, at klubben købte rapporter fra Negreira, som de også selv meldte ud, og altså ikke betalte for at få dommerhjælp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tidligere dommer: Negreira havde ingen magt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder