Annonce


Annonce

Annonce

Ronald Araujo: Vinicius ville ikke holde kæft

El Clasico - 6. april 2023




Hver gang, at FC Barcelona skal møde Real Madrid, så har Xavi valgt at placere Ronald Araujo på højrebacken for at lukke ned for Vinicius. Det har været succesfuldt af fem omgange, hvor Barca har vundet, men i går gik det ikke helt så godt.

Godt nok blev Vinicius lukket ned i første halvleg og kom ret beset kun frem da han scorede madrilenernes første mål, men i anden halvleg gik Barca totalt ned med flaget - inklusiv Araujo - og så kunne Vinicius let køre igennem som han ønskede sig det. Undervejs i kampen så man Araujo miste besindelsen for en stund, da han skubbede Vinicius i jorden. Araujo forklarede efterfølgende hvorfor.



- Jeg mistede besindelsen for en kort stund fordi, at han blev ved med at snakke til alt og alle. Han er en god spiller, men han burde koncentrere sig mere om at spille fodbold. Jeg forsøger altid at respektere min modstander, men min lunte var opbrugt fordi, at han ikke ville holde kæft og fordi, at han blev ved med at opsøge konfrontationer, udtalte Araujo efter kampen.

- Selvfølgelig er det hårdt at tabe. Specielt til Real Madrid. Men vi skal tilbage på sporet. Vores mål i denne sæson var at vinde La Liga og nu retter vi fokus på at få det afgjort.

Barca skal i aktion igen på mandag når der er lokalkamp på Camp Nou. Her kommer Girona forbi i La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronald Araujo: Vinicius ville ikke holde kæft

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder